Deel ons via:

Wij realiseren jouw woondromen


Suntec uit Aarschot is gespecialiseerd in veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen. Hierbij hanteren we steeds drie belangrijke factoren, zijnde licht, lucht en ruimte. Bovendien zullen wij onze plannen altijd aanpassen aan de architectuur van de woning in kwestie. Op die manier verkrijg je een veranda, pergola of woonuitbreiding die perfect aansluit bij zijn omgeving. Dit betekent eveneens dat we onze klanten een uitgebreid gamma aan mogelijkheden bieden wat betreft vormgeving, kleurkeuze en afwerking. Aarzel dus niet en contacteer ons op 0475/33.43.53, want Suntec heeft alles in huis om jouw woondromen werkelijkheid te maken!

Veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen

Om de kwaliteit van onze veranda’s en pergola’s te garanderen zijn we binnen ons bedrijf permanent bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Elektrisch openschuivende daken, knooppunten, zonwering voor veranda’s,… Je vindt het allemaal bij Suntec. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in woonuitbreidingen.
 
Suntec uit Rotselaar is gespecialiseerd in veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen.
 

Deze trend is ideaal voor gezinnen die hun woning op een makkelijke en voordelige manier willen vergroten. Meer dan een veranda vormt een woonuitbreiding immers echt een extra leefruimte in je huis. Bovendien biedt een woonuitbreiding ook een aantal voordelen tegenover de traditionele veranda. Zo zal een woninguitbreiding op warme dagen minder snel geteisterd worden door een serregevoel en kan je de hoogte van de ramen vrij kiezen waardoor je een optimale lichtinval krijgt.

Voor veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen is Suntec uit Vlaams-Brabant dé specialist die al je dromen kan waarmaken.
 
 

Ontdek alle diensten van Suntec

Voor veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen is Suntec uit Vlaams-Brabant dé specialist die al je dromen kan waarmaken. Maar daarnaast bieden wij ook nog een aantal andere diensten. Zo kan je ons eveneens inschakelen voor zwembadoverdekkingen, carports, poorten en hekwerk. Wil je graag meer ontdekken over onze diensten en producten, neem dan zeker contact op met ons. Dit kan op het nummer 0475/33.43.53 of via e-mail.

Felix Daelslaan 16 a
3200 Aarschot
T. 016/35 58 64
F. 016/35 58 65
M. 0475/33 43 53