Deel ons via:

Extra van je woning genieten dankzij Suntec


Dromen realiseren door te spelen met licht, lucht en ruimte… Dat is het doel van Suntec uit Rotselaar, Vlaams-Brabant. Droom jij er bijvoorbeeld van om je woning uit te breiden, om een heel jaar door van je tuin te genieten, of zou je ook graag op je terras kunnen vertoeven wanneer het weer niet helemaal meezit? Dan biedt Suntec de perfecte oplossingen op maat voor elk van deze wensen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen in de meest uiteenlopende stijlen. Klassiek, modern, landelijk,… Geen huis zo apart of Suntec bouwt er een veranda, pergola of woonuitbreiding bij. Contacteer ons vandaag nog op 0475/33.43.53 en ontdek jouw mogelijkheden!

Woondromen krijgen vorm

Het spreekt voor zich dat dromen uniek zijn, en daarom is elk project dat Suntec realiseert eveneens uniek. Bovendien staat de klant bij ons steevast centraal. Elk ontwerp begint immers bij een persoonlijk gesprek waarbij onze ontwerpers en technisch adviseurs luisteren naar jouw wensen en behoeften.
 
Wij zijn gespecialiseerd in veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen in de meest uiteenlopende stijlen.
 

huis zo apart of Suntec bouwt er een veranda, pergola of woonuitbreiding bij.
 
 
Wanneer deze in kaart zijn gebracht kunnen we, samen met onze ingenieur en technici, beginnen aan het ontwerp van de veranda, pergola of woonuitbreiding. Voldoet het ontwerp helemaal aan je wensen? Dan zorgt ons team van ervaren vakmensen ervoor dat de plaatsing tot in de puntjes perfect verloopt. Ben je benieuwd naar de projecten die wij al realiseerden, bekijk dan zeker onze fotoalbums.

Oplossingen op maat van jouw woning

Wil je graag meer weten over onze diensten, dan kan je terecht op deze pagina. Hier vind je meer informatie over onze veranda’s, pergola’s en woonuitbreidingen. Of wil je jouw project graag een keertje bespreken? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0475/33.43.53 of je kan ons een e-mail sturen op suntecbvba@skynet.be. Samen gaan we op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw woning!

Stationsstraat 224
3110 Rotselaar
T. 016/35 58 64
F. 016/35 58 65
M. 0475/33 43 53